Sint bij u thuis

HSinterklaasteam 2015elaas moet ik u mede delen dat onze agenda al bijna geheel vol zit. voor beschikbaarheid kunt u een E-mail bericht naar de informatie Piet sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Onze bezoeken liggen in de regio Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Bovenkerk. Overige woonplaatsen alleen in overleg.

Als u een bezoek reserveert via sinterklaasjekommaarbinnen.nl haalt u niet zomaar iets in huis, op de vereniging of op het bedrijf. Al meer dan 29 jaar verzorgen zij niet zo maar een bezoek. Niet dus pakje afgeven en weer verder. Nee u haalt een flink stuk entertainment en gezelligheid in huis. Dat kunnen de al honderden klanten van de afgelopen jaren beamen. Een complete show wordt er vertoond, die niet alleen hilarisch is voor de jonge gasten maar ook voor de wat oudere familieleden. Sinterklaas en zijn traditionele Pieten nemen ruim de tijd voor iedere gast. Wanneer hebben wij de "pepernotendans" bij u in de huiskamer?

 

 

 

 

 


Mocht onze agenda al vol zitten op de door u gewenste tijd of u bent nog op zoek zijn naar een bezoek van een andere hulp Sinterklaas dan kunt u voor heel Nederland op onderstaande website terecht.

bezoek.sinterklaas.tips